Så var det dags o testa något nytt för ett par av oss, Den 22 maj så åkte vi ut med Diana Af Ellös och skeppare Martin Kandevik samt hans medhjälpare Patrik Lindström. Han tog oss ut till Antares som engelsmännen sänkte under andra världskriget och efter ett par vändor för att skanna vraket så var det dags för nedsläpp. Det stog massor av fisk på vraket en hel del stora blekor o torskar. Största torsken fick Roger på 3,8kg och största blekan tror jag att Robert fick säkert på en 2,5kg men en hel del stor fisk nappade och tappades under högljudliga svordomar men vad grejor som försvann ner i ljupet häcklor, pirkar o linor som slets av mot vraket. Mats lyckades pilla upp årets första makrill med Robert tätt efter. Efter en stund slitande på 50 meters djup och många goa napp o fajter så beslutade vi att ta valkokaren i besiktning men hela 70meter o strömt så var det inget lätt match detta. Det blev endast ett par nedsläpp sedan återgick vi till Antares och efter en stund av transportsträcka o fika så var vi åter på vraket. Ett par nedsläpp och mer tappade grejor och några fiskar till. Vid uppkörning för nästa nedsläpp så ser Mats makrill i ytan blixtsnabbt stoppar skepparen båten och nu började ett par minuters fiskekaos med makrillar överallt men vips så var dom väck men kom åter efter en stunds letande. Mikael fick den största på 800gram. Nu var all nöjda o glada och förmodligen med en hel del färg i ansiktet efter en dag i sol och nästan vindstilla väder. Underbart. Vi får tacka Martin o Patrik för ert engagemang i fisket och för att vi skulle ha det bra.

Vi som var med
Robert, Roger, Mikael, Mats och jag Joakim.
Bilder kommer att komma mer o mer.

Diana af EllösMikael med sin makrill. Personbästa?
En nöjd RogerSå här kan det låta när Mats tappar en fin fisk.(Barnförbjudet)……..Vilket gott gäng som var ute
<!–
WriteFlash('’);
//–>Nöjd Roger?
Mats med en bleka.

Vilket väder, Vilka grabbar……….
Felkrokad torsk…….
Dagens största torsk.
Joakims Personbästa på Bleka

Makrillen kom igång.
Makrill på häcklan.
vi avslutar med Mats o Böjda spön