Det var dagen då jag trodde att det skulle vara riktigt hett i våra vatten men en seg start med en kall vind och endast en liten rackare på 20cm så låg hoppet på noll. Men på hemvägen så kändes det bra men ingen fisk ville ta mina wobbler. En stund efter 2100 så började jag längta hem o bestämde mig för att ge upp bakom nästa udde då fick man ett napp på innerwobblern men den släppte och smack så satt det en på specialaren och det kändes direkt att detta var en stor fisk.
Kampen blev lång med ett bultande hjärta och darr i knäna så kunde den lugnt glida in i håven. Känslan av att se den i båten gjorde mig alldeles lycklig.
Härligheten vägde 2.3kg och var 62 lång. Skall säga att den var lite färgad men fin kondis och jag kunde helt enkelt inte släppa i den igen. Skall också tilläggas att på specialwobblern har det under två dagar fångats tre fiskar och alla har varit godkända 48cm, 55cm och nu 62cm.

Roger tack för tipset med bromsen har inte tappat en fisk efter det.

Mvh Joakim