Hej
Det blev hela 17st som trotsade den hårda vinden som drog in under natten till lördagen den 17 april. Många började kl 0600 och drog ut med båtar o bilar till sina favoritplatser där Havsöringarna skulle fångas. Jag o Linus åkte i en båt och lyckades sådär endast två små fick vi men i Rogers båt gick det betydligt bättre där både förstaplatsen o andraplatsen fixades. kl 1500 avslutades tävling och då hade ca 26st havsöringar fångats och då hade Roger ensam fått 18st samt att han fick fisken som gjorde honom till 2010års mästare.
Robin lyckades få en fin skrubba också. Hela tillställningen avslutades med grillning samt prisutdelning och efter detta så det nu traditionsenliga bastubadet med bad i havet som avslutning.

Prislistan
1. Roger J (46cm) 2010års Mästare
2. Pontus J (41cm)
3. Tobias A (39cm)
4. Linus A, Samuel W, Marcus A, Martin ?, Pontus P, Robin J, Peter A, Joakim A, Mats A, Fritz P, Daniel P, Magnus W, Mikael P, Dan W,

Bastubad: Varmt?

Bad: Kallt