Nu är havsöringstävlingen avgjord

Prisbordet sponsrades av www.jsasportfiske.se

Resultatet blev

1. Mats Team Roger/Mats 62cm och 2.2kg denna tar även ledningen i tävlingen 2007

2. Roger Team Roger/Mats 50 cm

3. Mikael Team Joakim/Mikael/Magnus största tillbakasläppt ca 40cm

4. Joakim Team Joakim/Mikael/Magnus 3 fiskar

5 Magnus Team Joakim/Mikael/Magnus ingen fisk (var bara med till 0930)

Jag citerar Roger:

Här syns delar av dagens skörd då JSA:s årliga öringtävling avklarades i vattnen kring Nösund att både första och andra pris tilldelades TEAM Roger/Mats var nog ingen slump eftersom Teamet är samspelt

se bilderna nedan

Vi hade en mycket trevlig förmiddag på havet.Vi fick 5 fiskar i våran båt synd bara att den största och enda godkända i våran båt skulle tappas pga att båtägaren glömt håven. Team Joakim/Mikael/Magnus Mer bilder kommer senare Ha det gott Joakim